Pictures not working

Discussion in 'Questions, Bugs and Suggestions' started by Antti O, Oct 22, 2018.

  1. Antti O

    Antti O Gold Member

    Messages:
    1,470
    Location:
    Mikkeli, Finland
    Car:
    Clio 197 Ultra red 2007
    Hello, most of my pics are marked with red X.

    My photo site works as normally. What is wrong?
     

  2. Sean197

    Sean197 RIP Albi :( Moderator

    Messages:
    3,436
    Location:
    Fife, Scotland
    Car:
    Albi 197T - RIP, MK7 Golf GTD Sports Wagon
    Which hosting site are you using Antti?
     
  3. Antti O

    Antti O Gold Member

    Messages:
    1,470
    Location:
    Mikkeli, Finland
    Car:
    Clio 197 Ultra red 2007
  4. Antti O

    Antti O Gold Member

    Messages:
    1,470
    Location:
    Mikkeli, Finland
    Car:
    Clio 197 Ultra red 2007
    Here is sample. Not working

    [​IMG]
     
  5. Sean197

    Sean197 RIP Albi :( Moderator

    Messages:
    3,436
    Location:
    Fife, Scotland
    Car:
    Albi 197T - RIP, MK7 Golf GTD Sports Wagon
  6. silverclio4410

    silverclio4410 Paid Member

    Messages:
    63
    Location:
    Southend
    Car:
    Clio
    I have heard this a few times recently but with just the odd photo. I use image shack. Image was fine and worked on site but when the image was introduced on here displayed red x.very strange
     
  7. Antti O

    Antti O Gold Member

    Messages:
    1,470
    Location:
    Mikkeli, Finland
    Car:
    Clio 197 Ultra red 2007
    If i post same photo in Finnish BMW forum it works perfectly.
     
  8. Jimmy

    Jimmy Good cop Administrator

    Messages:
    6,630
    Location:
    Leeds, W Yorks
    I'm not sure why this is, however it could be to do with the recent change to SSL software - I'm stabbing in the dark though, being completely honest. Hopefully Nik will be along shortly to shed some light on this, he is the software guru.

    Thank you for your patience, Antti.
     
  9. Antti O

    Antti O Gold Member

    Messages:
    1,470
    Location:
    Mikkeli, Finland
    Car:
    Clio 197 Ultra red 2007
    Do you have any update for this? Images are still dead..
     
    silverclio4410 likes this.
  10. Gus

    Gus Winner - POTM August 2018 Platinum Member

    Messages:
    193
    Location:
    Oxford
    Car:
    Clio 200, 182 Turbo
    Why not just upload them on to the site using the UPLOAD AN IMAGE button.
     
  11. Jimmy

    Jimmy Good cop Administrator

    Messages:
    6,630
    Location:
    Leeds, W Yorks
    Nik is currently away on holiday for a few weeks, so that will be why he hasn't been able to respond on this thread at the moment.
     
  12. Antti O

    Antti O Gold Member

    Messages:
    1,470
    Location:
    Mikkeli, Finland
    Car:
    Clio 197 Ultra red 2007

  • Share This Page


    1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
      By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.