Light sensor 'leaking'

Discussion in 'Clio 200 Area' started by mc200, Jun 24, 2018.

  1. mc200

    mc200 Paid Member

    Messages:
    4
    Car:
    200
    Hi, was just giving the clio a quick polish and noticed there appears to be some sort of oily/greasy patch below the light sensor on the windscreen (inside) .
    Anyone had this before? Light sensor still working ok...
    DSC_1660.JPG DSC_1659.JPG
     

  2. turkie172

    turkie172 Paid Member

    Messages:
    660
    Location:
    N. Ireland
    Car:
    197
    There is a gel between the senor and the windscreen the sun and heat at the moment might not look perfect but if everything is working leave it alone the windscreen might have been replaced before and the sensor reused hence not perfect finish.
     
  3. mc200

    mc200 Paid Member

    Messages:
    4
    Car:
    200
    Thanks, yeah I'll leave it alone!
     
  4. Foxspeed

    Foxspeed "the new red baron" Moderator

    Messages:
    15,445
    Location:
    sat behind a laptop over-moderating...
    Car:
    ford mustang shadow gt v8
    just adding to this when the screen was changed on my megane it had the same and (gell pad) i at times didnt look 100% but didnt stop it from working
     
  5. mc200

    mc200 Paid Member

    Messages:
    4
    Car:
    200
    Thanks good to know
     

  • Share This Page


    1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
      By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.